Kam až padlo Rusko a ako sa je potrebné k nemu správať

Rusko

Čoraz viac ľudí zisťuje, že stav, ktorý je v Rusku, stav ktorý ruský národ plne podporuje, vzdelanostná úroveň národa, spôsob myslenia a vyznávanie hodnôt núti čoraz väčšiu populáciu uvažovať, ako ďalej.

Ako prvé, je potrebné súhlasiť s tým, že by Putinovi nemal volať žiaden štátnik. Pokiaľ mu bude každý vyvolávať a prosiť ho o mier, koniec vojny a inými spôsobmi robiť z neho niekoho dôležitého, nikdy nezmeni svoje postoje a správanie. Putin musí byt totálne izolovaný, musí byt na neho vydaný medzinárodný zatykač a po upustení krajiny musí byt okamžite zatknutý. V prípade, že dáka krajina nezatkne Putina na svojom území, tak bude rovnako tvrdo postihnutá sankciami ako Rusko.

Ďalej do pozornosti dávam niektoré výňatky z článku reportéra Tomáša Forróa, ktorý presne pomenoval veci tak ako sa majú. V nasledujúcej časti uvádzam niektoré jeho vyjadrenia.

Obávam sa, že s Rusmi neurobíme nič. Títo ľudia sú dlhodobo masírovaní nielen ruskou propagandou, ale aj pokrivenou ruskou mentalitou. 

Jediné, čo sa s tým dá urobiť, je poraziť ruských vojakov, ktorí sú na Ukrajine. Ak je to možné, zobrať ich do zajatia a ak sa nedá inak, tak ich zabiť. Ruská spoločnosť dnes nie je súčasťou civilizovaného sveta. To, aby sa ňou opäť stala, je prácou na mnoho generácií, ak sa také nájdu. Rusi sa musia začať vyrovnávať s tým, akí sú oni sami. Ak sa im to nepodarí, stanú sa Severnou Kóreou, alebo sa Rusko úplne rozvráti.

Ja sa k týmto názorom pridávam. Rusi stále žijú v režime, že potrebujú vodcu. Tak ako u nás, aj v Rusku je väčšina ľudí “jednoduchých” a alkoholikov, vďaka ktorým tento režim neustále prežíva. U nás máme takúto väčšinu rozdelenú medzi Ficovoličov, národniarov, dezolátov, či extrémistov. Systém vzdelávania, ktorý sa tu od socializmu nerozvinul, umožnil vďaka biznisu, korupcii, politikom, poslancom a zamestnancom na ministerstvách vytvoriť vysoké školy, ktoré tu umelo zmenili pomer vysokoškolsky vzdelaných ľudí, no realita je úplne iná.

Žiaľ kvalita väčšina vysokoškolákov a myslenie týchto ľudí je stále len na úrovni stredoškolsky vzdelaných ľudí vo vyspelých krajinách. Väčšina študentov získava tituly a vykonáva štúdium podvodmi vrátane politikov a štátnych úradníkov. Aj kvôli tomuto pokrivenému systému je tu stále inteligencia v menšine a väčšina rozhoduje a volí ľudí, ktorí tu desaťročia drancovali našu krajinu.

Ale vráťme sa späť k Rusku. Desiatky miliónov rusom boli v zahraničí či už pracovne, ako študenti alebo na dovolenke. Všetko majú nafotené a na videách a videli na vlastné oči čo je a nie je pravda oproti propagande a masírovaniu mozgov v Rusku. Všetky tieto svoje poznatky už dávno mohli využiť na to, aby aj ich rodičia a starí rodičia začali vnímať realitu a získavať nový pohľad na život a svet v ktorom žijú. Mali dostatok času na to aby sa rozhodli pre zmenu, tak ako množstvo krajín, kde sa rozhodli skončiť s korupciou a nefungovaním štátu. Ti, ktorí to pochopili, Rusko už dávno opustili. Ten zvyšok až na malú menšinu kvôli svojmu mysleniu a názorov budú ešte dlhé desaťročia predstavovať hrozbu pre okolitý svet. A keďže jednoduchých ľudí je tam väčšina, inteligentná menšina žiaľ zrejme nikdy nedostane šancu spraviť zmeny.

Záver

Rusko a jemu podobné krajiny je potrebné úplne izolovať, aby nepredstavovali pre zvyšok sveta hrozbu a postupne začať pracovať na procesoch, ktoré ľuďom ukážu, že sa dá žiť aj inak a to bez korupcie, kriminality, v prosperite a mieri.

A pre tých, ktorí stále nepochopili, že Rusko je len kriminalita a korupcia, neustále sa tu Ruska zastávajú, tak odkazujem. Napíšte do komentára, vy čo tu tak hrdo obhajujete Rusko a nechcete sa tam stále presťahovať, aké ruské autá máte v domácnosti, aké ruské spotrebiče a elektroniku používate – práčku, umývačku riadu, mikrovlnku, varnú dosku, rúru na pečenie, televízor, počítač, mobil, hodinky, ističe, prepäťovky, predlžovačky a iné bežne elektronické zariadenia. Možno vám raz dôjde, že Rusi nič nevyrábajú a ich produkty sú lacné braky. Jediné čo Rusko dosiahlo, bolo investovanie do zbrojenia a neustále vyhrážanie sa celému svetu pričom kvalitu ruskej vojenskej techniky môžete teraz vidieť v akcii.

Zdroje:

https://www.aktuality.sk/clanok/jOQYP1f/reporter-tomas-forro-ludia-z-ruskej-a-ukrajinskej-strany-mi-opisovali-tu-istu-udalost-uplne-opacne/?_ga=2.32307067.457903707.1658733038-1712319299.1641970737

https://dennikn.sk/2881042/estonska-premierka-je-voci-rusku-nekompromisna-pre-vazby-na-moskvu-rozbila-vlastnu-vladu/?ref=list

https://www.mldgroup.com

Vyštudovaný top manažér pôsobiaci najmä ako manažér, marketér, softvérový inžinier, konzultant, bloger, YouTuber a zatiaľ neúspešný hudobník a producent. V rámci praxe pôsobil v rôznych odvetviach na rôznych pozíciách v malých aj veľkých firmách, vrátane spoluprác a partnerstiev s významnými firmami či poradenskými spoločnosťami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *