Mazda CX-30 – Ako merať prejdenú vzdialenosť – Manuál k automobilu

Mazda CX-30

V tomto video článku sa dozviete ako si zmerať prejdenú vzdialenosť. Tlačidlo na ovládanie tejto funkcie je umiestnené na netradičnom mieste a musím sa priznať, že som ho zo začiatku vôbec neregistroval.

Podobne je na tom aj dvojica tlačidiel na opačnej strane, ktorú som objavil až keď som hľadal ako merať prejdenú vzdialenosť. Dôvod, prečo som tlačidlá nezbadal je ten, že ak máte nastavenú danú výšku sedadla a k tomu ešte výška vodiča, tak v mojom prípade ramená volantu zakrývali tieto tlačidlá. Bežne keď stojíte alebo parkujete, tak mate volant natočený tak, že kolesá smerujú rovno, teda aby sa auto vedelo pohnúť priamo v pred. To isté platí ak ste na križovatke, pri rampe a podobne. Takže celý čas vám volant tieto tlačidlá zakrýva. Keď točíte s volantom, tak sa už sústredíte na vozovku a okolie a keďže head up displej je umiestnený na čelnom skle, tak nemáte dôvod sa pozerať do priestoru, kde sa tieto tlačidlá nachádzajú.

Viac informácií o tom ako merať prejdenú vzdialenosť a kde sa nachádza ovládanie tejto funkcie nájdete vo videu s názvom Mazda CX-30 – Ako merať prejdenú vzdialenosť – Manuál k ovládaniu automobilu.

https://www.mldgroup.com

Vyštudovaný top manažér pôsobiaci najmä ako manažér, marketér, softvérový inžinier, konzultant, bloger, YouTuber a zatiaľ neúspešný hudobník a producent. V rámci praxe pôsobil v rôznych odvetviach na rôznych pozíciách v malých aj veľkých firmách, vrátane spoluprác a partnerstiev s významnými firmami či poradenskými spoločnosťami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *