Ako riešiť energetickú krízu na školách

Vojna Rusko Ukrajina

Vzhľadom na súčasnú situáciu, kedy ceny energií nekontrolovane vystrelili nahor, by bolo dobré zvážiť, či by sa nevytvorila nová forma prázdnin. Tak ako sa neustále vyvíjajú formy a spôsoby štúdia, tak by sa mali vyvíjať aj nové možnosti riešenia energetickej krízy v podobe zmeny školských prázdnin.

Jednou z možností je prehodnotiť aktuálne stanovené školské prázdniny, kde by sa skrátili letné prázdniny, zrušili rôzne školské voľná a prázdniny počas roka a vytvorili sa zimné prázdniny. Mohli by sme tak mať mesačné letné prázdniny a dvojmesačné zimné prázdniny, ktoré by začínali týždeň pred Vianocami, resp. by sa stanovilo obdobie, ktoré je meteorologicky v priemere najchladnejšie na Slovensku.

Navrhovanou zmenou prázdnin by sa ušetrili náklady na energie v čase, kedy sú tieto náklady najvyššie kvôli svieteniu, kúreniu a ohrevu vody.

https://www.mldgroup.com

Vyštudovaný top manažér pôsobiaci najmä ako manažér, marketér, softvérový inžinier, konzultant, bloger, YouTuber a zatiaľ neúspešný hudobník a producent. V rámci praxe pôsobil v rôznych odvetviach na rôznych pozíciách v malých aj veľkých firmách, vrátane spoluprác a partnerstiev s významnými firmami či poradenskými spoločnosťami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *